Oslo | Stockholm | Copenhagen
Copyright 2019 © by Mondå Forlag

Mondå sommerturné 2017 med Subaru!

August 13, 2017

 

Over fjell og fjorder, mellom bakker og berg. Lusekofte, vafler, kaffe og fjelltur. Denne sommeren var det igjen klart for Mondå Sommerturné. Sammen med forfatteren av bestselgerbøkene "The Social Guidebook to Norway" gikk turen fra Oslo gjennom smale og svingete veier, til Vestlandet. Målet var å fremme Norges uslåelige vakre natur, norsk kultur og å oppfylle vår visjon om å koble mennesker sammen. Vi traff mange folk, turister såvel som nordmenn, og vi besøkte fjelltopper, turistattraksjoner og butikker på vår vei til store og små steder på Vestlandet.

 

 

I Flåm traff vi en hyggelig kar som i sommer har solgt våre bøker til turister med stor suksess. Vi traff også en engasjert dame i Bergen, Susan Fosse. hun selger bøkene i butikken sin sammen med utrolig mange fine strikkede gensere som fortsatt er strikket her i Norge. Turen gikk videre langs Sognefjorden med besøk på Hotel Mundal, Hotel Walaker og mange netter i telt. 

 

 

Turister fra hele verden kommer for å oppleve vakre Norge, og det er klart at de trenger en guidebok! Både for å bli kjent med nordmenn og bli enda mer glad i landet, men også for å forstå at ting er litt annerledes her i Norge, sammenliknet med resten av verden. Du kan for eksempel ikke forvente at folk snakker til deg når du venter på bussen, eller tar toget til Flåm. Men så fort du har gått av toget og satt kursen mot fjelltoppene, sier alle hei! 

 

 

 

 

 

Med bilen lastet med utallige pappesker med bøker, ga vi de til hyggelige folk vi traff på veien og til butikker som solgte ting tilknyttet norsk kultur. 

 

 

Vi kjørte også i gang en "Mondå challenge". Det innebar at vi gjemte bøker på forskjellige plasser vi besøkte og delte bilder på vår instagram-profil. Mange har funnet bøkene, og noen er ikke funnet enda. Kanskje du blir den heldige finner?  I så fall er boken din!

 

 

 

Vi ønsker at flest mulig hører om våre bøker, leser de, og at vi på den måten kan bidra til å bygge broer på tvers av kulturer. Det var nok en vellykket tur, hvor Mondå utforsket enda en vakker del av del landstrakte landet. I fjor var vi nemlig i Nord-Norge med bøkene.

 

I år fikk vi hjelp av Subaru med på laget. Den tok oss avsidesliggende plasser med sin 4WD X-mode. Den var akkurat som oss, ustoppelig!

 

 

 

Nå har vi kommet tilbake til vårt nye kontor i Oslo, hos Frogner House, fulle av nye opplevelser, bekjentskap og ideer til prosjekter. Her fortsetter vi vårt arbeid med å koble mennesker sammen. Vi utgir to nye bøker til høsten;  "The Loud American - Working with Norwegians" og "The 100 unwritten Norwegian Laws".

 

Følg oss på våre Facebook-sider og registrer deg for vårt nyhetsbrev nederst på siden. 

 

 

 

- Forlagssjef, Elise H. Kollerud 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Mondå Forlag
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon